Wie zijn wij?
Wie zijn wij?
EIGENARESSE

Inge Thomassen

Mijn naam is Inge Thomassen,

Eigenaresse van Permanente Make-Up Den Bosch en Beautysalon Inthowa. Ik heb vanaf 2003 ervaring met het zetten van permanente make-up. Al die jaren doe ik dit werk met heel veel plezier. Ik ben een perfectionist, hou van symmetrie en vind het geweldig om mensen blij en mooier te mogen maken!!

Het vertrouwen wat klanten in mijn handen leggen, waardeer ik enorm en neem dat altijd serieus. Ik ga alleen voor het allermooiste resultaat. Dat betekent dat het moet aansluiten bij je wensen, contouren, vormen, huidskleur en type!

Voordat ik begin met pigmenteren, geef ik eerst een advies. Communicatie en bespreken vooraf, vind ik erg belangrijk en zet alleen Permanente Make Up als ik er van overtuigd ben dat je er blijer van wordt… Dat is mijn passie!

Om altijd op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken volg ik regelmatig Mastertrainingen. Zo blijft mijn kennis altijd up-to-date!

Ik hoop je snel te mogen begroeten en wellicht nog mooier te maken.

Hartelijke groet,
Inge

 

Daisy Ceelen

Ik ben Daisy Ceelen,

Het zetten van permanente make-up vind ik prachtig werk.Vooral omdat ik hiermee een perfecte look kan creëren en het ook nog eens perfect blijft zitten.

We leggen de nadruk op je sterke punten, maar ook tekortkomingen kunnen we corrigeren.

Vanaf jongs af aan heb ik een enorme passie voor make-up en schoonheid. En in combinatie met mijn creativiteit, vaste hand en oog voor detail is dat een goede basis voor het mooie werk dat ik bij Permanente Make-Up Den Bosch mag verrichten. Met heel veel plezier maak ik van jou met pmu de mooiste versie van jezelf!

Samen zijn wij het TEAM van Permante Make-Up Den Bosch

Om u alle aandacht te kunnen geven is behandeling alleen mogelijk op afspraak!

 Algemene Voorwaarden

ADRES

Genualaan 17
5237 EC  's-Hertogenbosch
(Maaspoort)

TELEFOON

06-18320169

Copyright © Permanente Make-Up Den Bosch
Ontwerp door Whoop Designs

WhatsApp chat