PERMANENTE MAKE-UP

Vragen en Antwoorden

PERMANENTE MAKE-UP

Vragen en Antwoorden

PMU DEN BOSCH

Permanente Make-Up

(afgekort pmu) is geschikt voor iedereen die er op elk moment van de dag (en nacht!) mooi en verzorgd wil uitzien. Ideaal bij weinig tijd, als je moeite hebt met opmaken of als je geen zin meer hebt om iedere ochtend je make-up op te brengen. Ook als je allergisch bent voor gewone make-up is pmu de oplossing. Pmu blijft altijd op zijn plaats en loopt niet uit… Ideaal!

Wat is pmu?

Pmu is een behandeling waarbij eyeliners en of wenkbrauwen door middel van pigmenten in de huid worden aangebracht. Dit gebeurt met een dunne naald vlak onder de opperhuid.

Voor wie is permanente make-up geschikt?

  • Voor mensen die weinig of geen wenkbrauwen meer hebben.
  • Voor mensen die het moeilijk vinden om make-up aan te brengen.
  • Voor mensen die allergisch zijn voor make-up.
  • Voor mensen die er op elk moment van de dag (en nacht) er mooi en verzorgd willen uitzien.

Hoe verloopt de behandeling?

  • We nemen samen een vragenlijst door over jouw gezondheid.
  • We bespreken je wensen en de mogelijkheden.
  • Kleurbespreking en voortekenen eyeliner / wenkbrauwen.
  • Aanbrengen verdovingscrème.
  • Plaatsen van de permanente make-up.
  • Bespreken nazorg en het maken van een vervolgafspraak.

Doet de behandeling pijn?

Pmu is lokaal prima te verdoven. Wij vertellen je hier alles over bij het maken van de afspraak.

Wat is het verschil tussen pmu en tatoeage?

Pmu lijkt wat betreft techniek veel op tatoeëren, maar bij tatoeages wordt het pigment dieper in de huid gebracht en is levenslang. Pmu vervaagd na verloop van tijd en het grote voordeel daarvan is dat het later nog aangepast kan worden. Denk aan model en kleur. In de loop van de jaren en naarmate je ouder wordt, verandert je gezicht. Het is dan erg fijn dat ook de pmu kan mee veranderen!

Hoe lang blijft pmu zitten?

Dit varieert per persoon. Hoe lang het blijft zitten heeft o.a. te maken met celvernieuwing van de huid, maar ook door blootstelling aan UV straling. Voor behoud van een mooi resultaat adviseren wij 1 x per jaar een fresh-up behandeling. Bij wenkbrauwen is dagelijks gebruik van een sunblock raadzaam.

Is het eindresultaat direct zichtbaar & hoe moet ik het verzorgen?

Direct na het aanbrengen van pmu kunt u wat last hebben van zwelling en roodheid. Dit verdwijnt vrij snel. Doordat er pigment in de huid is gebracht kunnen er wat minuscule korstjes ontstaan (krab deze er niet af i.v.m. litteken vorming!) In het begin zal de aangebrachte pmu nog donker zijn. Dit komt doordat de bovenste huidlaag nog verzadigd is met pigment. Dit zal binnen 1 a 2 weken vervagen. Vermijd de eerste 7 dagen de volle zon/zonnebank, zwemmen en sauna. Gebruik de eerste 5 dagen geen make-up op de behandelde gebieden.

Is pmu veilig?

Permanente make-up Den Bosch beschikt over alle papieren en vergunningen voor het mogen zetten van permanente make-up. Met deze vergunning kun je er als klant zeker van zijn dat de pmu vakkundig en hygiënisch gezet wordt en dat er uitsluitend gewerkt wordt met goedgekeurde producten en materialen.  Wij laten onze salon regelmatig keuren en  beschikken over een GGD certificering.

Om u alle aandacht te kunnen geven is behandeling alleen mogelijk op afspraak!

 Algemene Voorwaarden

ADRES

Genualaan 17
5237 EC  's-Hertogenbosch
(Maaspoort)

TELEFOON

06-18320169

Copyright © Permanente Make-Up Den Bosch
Ontwerp door Whoop Designs

WhatsApp chat