INFORMATIE

Wenkbrauwen

INFORMATIE

Wenkbrauwen
PMU WENBRAUWEN

Behandelingen

Mooi gevormde wenkbrauwen geven het gezicht meer uitstraling en laten het gezicht spreken! Het is zeer geschikt als je bijvoorbeeld geen symmetrische wenkbrauwen hebt, maar ook dunne of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt d.m.v. pmu gecorrigeerd.

PHIBROWS

Met deze vorm van permanente make-up creëren we perfecte wenkbrauwen. Ze zijn uniek en afgestemd op de vormen en afmetingen van je gezicht. De hairstrokes zijn haast niet van echte haartjes te onderscheiden en geven een zeer natuurlijke look. Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd en het is ook mogelijk meer symmetrie te verkrijgen. Met deze techniek kunnen ook littekens en lege plekken in de wenkbrauwen bij zowel mannen als vrouwen opgevuld worden. Tijdens deze behandeling werken we met een speciale pen, waar een phiblade ingezet wordt. Hiermee pigmenteren we flinterdunne “haartjes”. De kleur passen we per persoon aan. Het zetten van Phibrows bestaat uit 2 behandelingen. Daarna adviseren we om een keer per jaar terug te komen voor een refreshing: zo blijft de kleur optimaal..

HAIRSTROKES

Deze methode passen wij het meeste toe in onze salon. Met een flinterdunne naald tekenen we als het ware haartjes. Het geeft een zeer natuurlijk resultaat. Met deze techniek kun je zo goed mogelijk echte wenkbrauwen nabootsen. We kunnen hiermee volledige wenkbrauwen maken, maar lege plekjes door bijvoorbeeld littekens zijn hiermee ook mooi te camoufleren.

POWDER BROWS

Met deze techniek wordt de wenkbrauw ingeschaduwd. Door verschillende sterktes in kleur kan er een mooie overloop van licht naar donker gecreëerd worden. Er ontstaat hierdoor een natuurlijke zachte wenkbrauw. Er wordt geen strakke lijn getekend maar juist een soort schaduw waardoor het lijkt alsof je de wenkbrauwen met poeder hebt aangezet. Door het gebruik van verschillende kleursterktes kan er gekozen worden voor een natuurlijk en zacht effect maar ook voor een wat meer aanwezige wenkbrauw.

 

Om u alle aandacht te kunnen geven is behandeling alleen mogelijk op afspraak!

 Algemene Voorwaarden

ADRES

Genualaan 17
5237 EC  's-Hertogenbosch
(Maaspoort)

TELEFOON

06-18320169

Copyright © Permanente Make-Up Den Bosch
Ontwerp door Whoop Designs

WhatsApp chat